emd-forever

Alla inlägg under maj 2011

Av emd-forever - 31 maj 2011 19:15


Nya låtar som släpps i höst??? :) Låtar späännadeee! <3

Av emd-forever - 31 maj 2011 18:45

 

Danny tar publiken med storm



Danny

Liseberg, måndag

Publik: 2 200.

Bäst: Danny själv.

Sämst: Vi har sett den här sortens show förut, eller hur?

Betyg: 4/5

Jag brukar med en dåres envishet hävda att den verkliga talangen ligger i vad man gör av den talang man är given. Vissa gör mycket av lite. Andra lite av mycket. Danny Saucedo, en sång- och dansman med guldsmajl, tillhörde länge de sistnämnda. Ett par frustrerande tama hitsinglar med sockersöta videos, medlem i en tämligen anemisk pojkbandstrio där han, utan att överdriva, var den i särklass lysande stjärnan. Det såg inte ut att bli så mycket mer än så.

Men i takt med att bicepsen pumpades upp så gjordes detsamma med självförtroendet och vips stod Danny i Melodifestivalen med en klubbrökare som var hårdkokt nog att få resten av hans repertoar att låta som söndagsskolan. Cool, kaxig och bra. Allt detta har han såklart i ryggen när han nu ger sig ut på sin allra första sommarturné som soloartist och med tanke på den intensiva laddning han visar upp på Liseberg en måndagskväll så kommer juliaftnarna på valfri stadsfestival att fullkomligt ägas av Mr Saucedo.

En timmes stilistiskt säker och noga utmejslad discodunk-föreställning som inte direkt är tillkommen utanför den så kallade lådan, men som erbjuder tillräckligt många klädbyten, dansrutiner och publikflörtar för att ta publiken med storm. Bandet är bra när de är som hårdast hållet och bara trycker dit rytmen, låtarna (även de gamla) har stöpts i en klubbig form som funkar så gott som hela timmen och Danny själv, ja han agerar, dansar och sjunger precis som den stjärna han egentligen alltid varit men inte alltid visat.

Och så har vi såklart In the club som en riktigt fet smällkaramell till avslutning. Hur är det man brukar säga? Just det, ”lås in era döttrar”. Danny är på soloturné.


LÄS ARTILKELN här!

Av emd-forever - 30 maj 2011 18:45

28 Juni 2011 är Danny Saucedo med i säsongpremiären av Allsång på Skansen, kom ihåg och kolla på Danny då!

  

 

Av emd-forever - 30 maj 2011 17:45

RÖSTA PÅ DANNY, HÄR! <3

 

<3

Av emd-forever - 29 maj 2011 20:15

 

 

Nunstedt: Nu gör Danny rätt


  


Inte för att uppförsbacken varit enorm, men Danny ­Saucedo har kämpat länge.
Nu har han slagit igenom, och nu gör han det mesta rätt:
Nu jobbar han ännu hårdare.




Det är faktiskt en väsentlig skillnadpå Danny före och efter "In the club".De tidiga hitsinglarna - "Tokyo"," Set your body free", "If only you" - håller fortfarande, men det är de åtta spåren från minialbumet som dök upp under schlager-SM:s finalvecka som definierar den nya (deffade) Danny.

Han framför samtliga åttaunder premiären, han gör det målmedvetet - och väldigt bra. Och han gör det så enkelt: Han sjunger, dansar och publikflörtar med en glädje och en precision som han är rätt ensam om.
Med ett bra band och ett par dansare vid sin sida utplånar han varje död sekund.Frågan är om han själv förstår vilken begåvning han är.
I början av konserten presenterar han "Never gonna take us down" som svaret till de "mobbare" som skriver ner EMD för att de inte "förstår". Han hyllar sina vänner och en stund senare plockar han ner Erik och Mattias från hedersläktaren, och den populära trion sjunger "Baby goodbye" tillsammans.

Det är lika lätt att se­syftet som det är svårt att missa det uppenbara: Dannys vältränade klubbpop lirar i en annan division än EMD:s degiga pojkbandsdito. Åtskilliga klädbyten och dansuppvisningar senare kommer så kvällens utropstecken. Danny pressar verkligen ut allt ur sin schlagerhit.
Inte bara genom ett gött pyro och fina rökbomber. Han står och dj:ar bakom en laptop och får till en imponerande tung Ibiza-remix på sin finaste klubbdänga.
När Danny tackar för sig är han genomsvettig.
Bra jobbat.

Av emd-forever - 27 maj 2011 15:00

Idag kl. 15.30 är Danny på Rix FM!!! GLÖM INTE att lyssna.

 

Presentation


Hej. Jag är en tjej som älskar E.M.D (Erik Segerstedt, Mattias Andreassson och Danny Saucedo.) I min blogg bloggar jag om E.M.D & Danny, Erik o Mattias.
Jag hoppas att ni gillar min blogg och komentera gärna inläggen m.m om ni vill!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Danny bästa låt av dom här (inte alla han har) ?
 Radio
 Tokyo
 All On You
 Play It For The Girls
 If Only You
 Set Your Body Free
 In Your Eyes
 Tonight
 In The Club
 In Love With A Lover
 Never Gonna Take Us Down
 Catch Me If You Can
 Just Like That
 Cassandra

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards